Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

30 Iulie 2014
Vizualizari: 853
Comentează add

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, care se deplasează pe teritoriul Ungariei, asupra codului protocaliu de ploi şi vânt instituit de meteorologii maghiari.

MAE lansează avertisment de călătorie în Ungaria

carmen-gavrila

Foto: mae.ro

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii care se deplasează pe teritoriul Ungariei asupra faptului că Institutul Naţional de Meteorologie din Ungaria a emis o atenționare de cod portocaliu de ploi abundente, însoţite pe alocuri de grindină şi intensificări ale vântului (60-80km/h) pentru partea de sud-vest a Ungariei şi cod galben pentru zonele situate în centrul şi nordul Ungariei.

Potrivit previziunilor, aceste fenomene se vor extinde în data de 31 iulie 2014 pe întreg teritoriul Ungariei, cu precădere în zona sudică şi centrală (cod portocaliu).

Pentru restul teritoriului a fost emis cod galben.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să manifeste prudenţă şi să consulte site-urile de specialitate, înainte de se deplasa pe teritoriul acestei ţări. 


Etichete MAEavertizarecălătorieUngariacod portocaliuploivântmeteovreme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live