Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

7 Mai 2020
Vizualizari: 2229
Comentează add

În data de 20 martie, Cosmin și colegii săi au decis să se izoleze în interiorul căminului, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii varstnicilor din camin. (AUDIO)

M. Britanie: Tânăr din Alba Iulia, felicitat ptr. ajutorul dat vârstnicilor M. Britanie: Tânăr din Alba Iulia, felicitat ptr. ajutorul dat vârstnicilor - Conține audio

andreea-bogdan

Cosmin Nistor. Foto: Arhiva personală.

Un tanar din Alba Iulia care locuiește la Bristol a primit felicitări din partea britanicilor pentru implicarea sa în ajutorarea persoanelor în vârstă, cele mai expuse riscului în cazul unei infectări cu noul coronavirus.

Cosmin Nistor este unul dintre fotografii șefi ai Great Britain MiniFotball Union , dar și administratorul unui cămin de vârstinici.

În data de 20 martie, Cosmin și colegii săi au decis să se izoleze în interiorul căminului, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii varstnicilor din camin.

Despre gestul sau dar si cum se simte aceasta pandemie acolo, Cosmin Nistor i-a povestit colegei noastre Andreea Bogdan.

AUDIO: Interviu.

(RS)


Etichete exclusiv radiobristolmarea britanieromaniacosmin nistorfotografgreat britain minifotball unionizolare(RS)alba iulia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live