Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Costin Grigore

25 August 2019
Vizualizari: 818
Comentează add

Din totalul celor înscrişi, aproape 29 de mii de candidaţi provin din promoţia 2018 - 2019, iar 15 mii sunt din promoţiile anterioare.

Luni, ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă

costin-grigore

Foto: Agerpres.

Sesiunea de toamnă a examenului de balaureat are programată mâine ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării.

Sunt înscrişi peste 43.500 de candidaţi, iar foarte mulţi dintre ei au mai încercat şi anul trecut să treacă de acest examen.

Din totalul celor înscrişi, aproape 29 de mii de candidaţi provin din promoţia 2018 - 2019, iar 15 mii sunt din promoţiile anterioare.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor trebui să folosească şi mâine numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere audio şi video.

De marţi se trece la probele orale. Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare  în limba română se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august.

Urmează evaluarea competenţelor în limba maternă în 29 august. Testarea competenţelor digitale are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Tot marţi, 3 septembrie, este prevăzută şi afişarea primelor rezultate, iar în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, până la ora 16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în 7 septembrie.


Etichete probabacalaureattoamnaexameneeleviministerul sanatatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live