Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

20 Aprilie 2014
Vizualizari: 992
Comentează add

Sute de credincioşi au venit la miezul nopţii pe faleza Cazinoului din Constanţa, pentru a participa la slujba de Înviere.

Lumina Sfântă a venit pe mare, la Constanţa

mona-constantinescu-constanta

 Slujba Învierii oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie. Foto: Arhivă Agerpres.

Sute de credincioşi au venit la miezul nopţii pe faleza Cazinoului din Constanţa, pentru a participa la slujba de Înviere.

Şi în acest an, aşa cum ne-am obişnuit, Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a adus Lumina Învierii din largul mării, în zona falezei Cazinou, unde înaltul ierarh a fost întâmpinat de preoţi şi diaconi.

De acolo, Lumina Sfântă a fost purtată în procesiune la altarul de vară din aripa de sud a Catedralei Arhiepiscopale, în parcul arheologic, unde s-a oficiat canonul Învierii, urmat de Sfânta Liturghie.

Duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 12:00, Înalt Preasfinţia Sa Teodosie va săvârşi slujba celei de-a doua Învieri, la Catedrala "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Constanţa, iar la ora 18:00, la Casa de Cultură este programat tradiţionalul concert pascal, susţinut de către Corala bărbătească "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului. 


Etichete Ştiri Sud-Estlumina sfântămare,

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live