Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

26 Iunie 2009
Vizualizari: 1904
Comentează add

Artiştii din lumea muzicii dar şi politicenii sunt şocaţi de moartea lui Michael.

Lumea artistică este în doliu

Cauza oficială a decesului nu va fi cunoscută decât dupa autopsie, a precizat Jermaine Jackson, fartele megastarului şi purtătorul de cuvant al familiei, într-o conferinţă de presă, susţinută la câteva ore dupa decesul  lui Michael Jackson.

Cântareata Madonna, cunoscută divă pop a declarat că nu se poate opri din plâns de când a aflat de moartea lui Michael Jackson, rivalul său în ceea ce priveste hiturile anilor '80 si '90.
"Nu mă mai pot opri din plâns dupa ce am aflat trista veste". L-am admirat întotdeauna pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre oamenii ei foarte mari, dar muzica sa va trăi pentru totdeauna. Transmit toate condoleanţele mele celor trei copii si celorlalţi membri ai familiei. Dumnezeu sa vă binecuvânteze", spune vedeta într-un comunicat citat de ediţia online a saptamânalului People.

Fosta sa soţie, Lysa Marie Presley, fiica lui Elvis Presly a declarat " sunt foare tristă şi simt o mulţime de sentimente şi emoţii confuze. Îmi pare extrem de rău pentru cei trei copii ai săi despre care ştiu că însemnau totul pentru el şi familia sa. Moartea sa este o pierdere enormă, pe toate planurile.Cuvintele nu sunt de ajuns "

Rapper Chuck D , solistul trupei hip-hop Public Enemy: "Jakson a murit probali de inima rea şi suflet singur. A fost victima celebritatii, pastileor şi a faptului că nu a reuşit niciodată să se retragă , sa -şi ia liber"

Quincy Jones, cu care artistul a colaborat la 3 dintre cele mai de succes albume ale sale "Off the Wall," "Thriller" şi "Bad," a spus: "sunt absolut devastat de când am aflat această tragică si de loc aşteptată veste. Despre faptul că Michael ne-a fost luat asa de repede, atât de tânăr , pur şi simplu nu există cuvinte. A fost cel mai mare show-man , a deţinut supremaţia şi va rămâne deasupra tuturor pentru todeauna. Astăzi mi-am pierdut un  frate şi o parte de din sufletul meu."

Actriţa Brooke Shields, prietenă veche şi foarte apropiată a regelui pop a spus:" am sufletul plin de tristeţe de când am aflat devastatoarea veste a pierderii unui prieten adevarat , care este Michael. A fost un prieten extraordinar, un artist extraordinar şi un susţinător al planetei."

Artistul Justin Timberlake, care l-a numit pe Michael idolul său şi a spus că a fost cel care influnţat cariera a declarat: "nu pot să găsesc cuvintele portivite care să exprime tristeţea care mă cuprinde acum. Am pierdut un geniu şi un abasador nu numai al muzicii pop ci al întregii muzici .A inspirat generatii întregi şi întodeauna ne-a bucurat. Am împărţit aceeaşi scenă cu el şi îi datorez tot ce am învăţat despre muzică"

Actiţa Liza Minnelli a spus:"a fost un geniu, un om minunat. A fost unul dintre cei mai buni artişti care au existat vreodată. L-am iubit foarte mult şi o să-mi lipsească în fiecare zi."

Actorul Jamie Foxx şi-a exprimat speranţa că lumea îşi va aminti de Michael Jackson drept un "muzician strălucit" şi nu pentru "numărul de circ" ce devenise viaţa sa personală.

Lumea politică este deasemenea marcată de moartea celui care a fost idolul mai multor generaţii 

'"Michael Jackson a făcut în aşa fel încât cultura să accepte o persoană de culoare cu mult înainte de jucatorul de golf Tiger Woods, cu mult înainte de starul de televiziune Oprah Winfrey si cu mult înainte de presedintele Barack Obama", a spus şi reverendul Al Sharpton, militant pentru drepturile civice ale persoanelor de culoare

Ministrul britanic de externe, David Miliband:
"Nimeni, niciodată nu a urcat atât de sus pentru a cadea apoi atât de jos. Odihneste-te în pace Michael".


Etichete michael jackson,lumea artistica,declaraţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live