Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

28 Octombrie 2020
Vizualizari: 326
Comentează add

Lucrări de reparaţii şi restricţii pe şoselele principale din ţară

alex-lancuzov

 

Continuă reparaţiile carosabilului pe DN1, la Nistoreşti, în Prahova. În zona Km 100 se asfaltează cu dirijare la paletă. Respectaţi indicaţiile drumarilor şi semnalizarea restricţiilor. Nu sunt anunţate alte zone cu lucrări pe Valea Prahovei sau pe DN1, Braşov-Sibiu. Pe DN7, Valea Oltului, sunt programate reparaţii la Călimăneşti, Km 198.
 
În funcţie de condiţiile meteo, se retrasează marcajele la Milcoiu - Budeşti, zona municipiului Râmnicu Vâlcea. Pe drumurile din vestul ţării, restricţii în judeţul Hunedoara, la Dobra, Km 401, pe autostrada A1, prima bandă. Este ceaţă pe A1, în judeţele Alba şi Hunedoara. Lucrări la rosturi pe A1, în judeţul Timiş, la Orţişoara şi Giarmata. Mergem şi pe şoselele din Moldova: lucrări reluate pe DN2, la podul de la Roman, podul peste Moldova, intrarea dinspre Bacău, iar pe DN28 sunt mai multe zone cu plombări pe raza municipiului Iaşi.
 
Ceaţa reduce vizibilitatea în sudul ţării, pe A2, autostrada Soarelui, între Lehliu şi Feteşti, vizibiltate chiar sub 100 m. Iar ultima informaţie vine din Ilfov: este coloană de 2-3 km în ambele sensuri pe DN3, zona localităţii Pantelimon, sunt reparaţii la partea carosabilă.
 
(PH)
 

Etichete infotrafic(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live