Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Septembrie 2021
Vizualizari: 490
Comentează add

London Philharmonia Orchestra va concerta la Sala Palatului din Capitală, în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu.

London Philharmonia Orchestra, la Festivalul George Enescu

radiojurnal

Foto arhivă

London Philharmonia Orchestra va concerta, în această seară, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu.

La spectacol va participa şi Corul Academic Radio, dar şi Corul de Copii al Radiodifuziunii Române. Compozitorul Jose Cura, dirijorul orchestrei:


Jose Cura: Ce iubesc la muzică e posibilitatea pe care mi-o dă să stau pe piedestalul de dirijor, în fața unor semeni, pentru a face împreună ceva din iubire și e un sentiment uimitor să ai în fața ta Filarmonica londoneză și corurile radio, de pildă, să ridici bagheta și muzica pur și simplu să înceapă.


Realizator: În programul festivalului, astăzi, în această dimineaţă, la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă din Capitală - Cvartetul Fine ARTS, iar la prânz, la Sala Radio, Filarmonica din Bacău. După-amiază, la Ateneul Român, London Mozart Players, iar diseară, la Sibiu, Camerata Regală.

(RS)


Etichete London Philharmonia OrchestraconcertSala Palatului din CapitalăFestivalul Internaţional George Enescu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live