Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

12 Mai 2021
Vizualizari: 964
Comentează add

Liviu Popescu a fost redactor-șef al știrilor TVR, editor la Prima TV și Realitatea TV și producător al secției române a BBC World Service.

Liviu Popescu, noul director general interimar al SRR

radio-romania

Liviu Popescu, directorul general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune

Liviu Popescu este noul director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune

 
Plenul celor două camere ale Parlamentului României, reunit în data de 11 mai 2021, l-a numit pe Liviu Popescu în funcția de director general interimar al Radioului Public.
 
El a primit 237 de voturi pentru și 134 de voturi împotrivă. Ramona Săseanu, numită la conducerea TVR, a primit 240 de voturi pentru și 135 de voturi împotrivă.
 
Numirile celor doi vin după ce parlamentarii au respins rapoartele de activitate ale posturilor publice de Radio și Televiziune pentru anii 2017, 2018 și 2019. Potrivit legii, respingerea rapoartelor de activitate atrage după sine demiterea Consiliilor de Administrație. 
 
Liviu Popescu a fost redactor-șef al știrilor TVR, editor la Prima TV și Realitatea TV și producător al secției române a BBC World Service.
 
Are peste 20 de ani de experiență în reglementări, politici publice și afaceri guvernamentale, gestionarea crizelor, mass-media și comunicare strategică.
 
„Vin astăzi alături de voi cu entuziasm. Radioul public este lider de audiență pe o piață extrem de densă și de competitivă. Milioane de oameni ascultă zilnic canalele pentru jurnale și știri, pentru interviuri, pentru muzică, pentru rigoare. Pentru milioane de oameni radioul public dă ora exactă – la propriu și la figurat.” a spus Liviu Popescu, în prima zi, la preluarea funcţiei de conducere a serviciului public de radiodifuziune.
 

Etichete Liviu Popescudirector general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live