Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Martie 2018
Vizualizari: 592
Comentează add

Liviu Dragnea este audiat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru prima dată în calitate de inculpat în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.

Liviu Dragnea respinge acuzaţia de instigare la abuz în serviciu

radiojurnal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), unde a fost audiat intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, Bucuresti, 21 martie 2018. Foto: GRIGORE POPESCU/ AGERPRES.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins azi acuzaţia de instigare la abuz în serviciu.

El este audiat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru prima dată în calitate de inculpat în acest dosarul angajărilor fictive.

El este acuzat că s-a implicat în angajarea a două membre de partid la Direcţia de Asistenţă Socială din Teleorman. Diana Surdu a urmărit audierile.

Reporter: Liviu Dragnea a spus că înţelege acuzaţiile aduse de DNA, dar le respinge categoric, deoarece se consideră nevinovat.

El a precizat că, între 2006-2012, era preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al PSD Teleorman, iar cele două secretare PSD angajate la Direcţia pentru Protecţia Copilului nu au avut o situaţie privilegiată.

Mai mult, acesta a susţinut că i-a spus Anisiei Stoica că nu se poate baza pe partid pentru venituri şi nu a intervenit la conducerea Direcţiei pentru angajarea celor două femei.

La termenul de astăzi au mai fost audiaţi trei martori propuşi de Liviu Dragnea, iar fosta sa soţie inculpată în dosar, a anunţat că a achitat partea sa din prejudiciul din dosar şi cere încetarea procesului în cazul său.


Etichete Liviu Dragneainstigare la abuz în serviciu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live