Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iunie 2021
Vizualizari: 465
Comentează add

LIVE: Desfăşurarea exercițiului Noble Jump 21 în poligonul din Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica" Cincu. La Noble Jump 21 participă 4.000 de militari din 12 națiuni.

LIVE VIDEO: Ziua distinșilor vizitatori la Cincu - "Noble Jump 2021" LIVE VIDEO: Ziua distinșilor vizitatori la Cincu - "Noble Jump 2021" - Conține video

radiojurnal

FOTO: MApN.

Ziua distinșilor vizitatori a Exercițiului multinațional 'Noble Jump 2021' are loc astăzi la Centrul național de instruire întrunită 'Getica' din Cincu, în județul Brașov.

Vor avea loc exerciții tactice cu trageri de luptă cu muniție reală executate de către militarii trupelor aliate ale Forței Întrunite cu Nivel de Reacție Foarte Ridicat și va fi organizată o expoziție statică de armament și tehnică militară.


Reporter: Adrian Cârneciu - Secvența cu tragere de luptă și Ziua distinșilor vizitatori a Exercițiului multinațional 'Noble Jump 2021' este organizată astăzi, 1 iunie, începând cu ora 9:45, la Centrul național de instruire întrunită 'Getica' din Cincu, în județul Brașov. Cu acest prilej vor avea loc exerciții tactice cu muniție reală executate de către militari ai trupelor aliate ale Forței Întrunite cu Nivel de Reacție Foarte Ridicat și va fi organizată o expoziție statică de armament și tehnică militară. Peste 4.000 de militari români și aliați participă cu aproape 600 de mijloace tehnice la Exercițiul multinaţional 'Noble Jump 2021'. Acesta este planificat de Comandamentul Suprem aliat în Europa și condus de Comandamentul Forțelor Întrunite de la Napoli și este cea de-a treia etapă a exercițiului NATO 'Steadfast Defender 2021', ce conține secvențe de pregătire și instruire a forțelor aliate și partenere, prin dislocarea acestora într-un termen foarte scurt în România și Bulgaria.
 

(RS)

LIVE VIDEO: Live: Desfăşurarea exercițiului Noble Jump 21 în poligonul din Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica" Cincu.
La Noble Jump 21 participă 4.000 de militari din 12 națiuni. Exercițiul face parte din Steadfast Defender 21.


Etichete brasovtancuriexerciţiugeticacincunoble jump 2021mapn(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live