Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

7 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1870
Comentează add

"Livada de vișini" e ultimul text dramatic al lui Cehov, și va emoționa cu siguranță spectatorii care vor umple sala Teatrului Dramatic I.D.Sîrbu din Petroșani în această seară.

"Livada de vișini", în premieră la Teatrul din Petroșani "Livada de vișini", în premieră la Teatrul din Petroșani - Conține video

ilie-pintea

 

Livada de vișini e ultimul text dramatic al lui Cehov, și va emoționa cu siguranță spectatorii care vor umple sala Teatrului Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani sâmbătă seară.

 
Regizorul Gelu Badea a mai pus în scenă Pescărușul lui Cehov, tot la teatrul din Valea Jiului, și spune că această piesă are un mesaj profund.
 
Dana Moisuc interpretează rolul principal în această seară și mi-a spus că piesa lui Cehov e una pentru toate generațiile.
 
VIDEO: Livada cu vişini la Teatrului Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu.

 
Stagiunea actuală a Teatrului Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani este una în forță, care oferă publicului peste 20 de premiere. 
 
După Livada de vișini care se joacă sâmbătă seara, vom avea, peste câteva săptămâni, premiera la Dama cu Camelii, într-o montare absolut inedită.

Etichete Ştiri VestLivada de vișiniCehovTeatrului Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din PetroșaniDama cu Camelii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live