Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

13 Iunie 2019
Vizualizari: 386
Comentează add

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a răspuns la întrebările cetăţenilor ruşi de 12 ori în calitate de şef de stat şi de patru ori în calitate de premier al Rusiei.

"Linia directă cu Vladimir Putin" va avea loc peste o săptămână

sergiu-stet

  Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.         Foto: Arhivă.

O nouă ediţie a emisiunii "Linie directă cu Vladimir Putin" va avea loc miercurea viitoare, 20 iunie, a anunţat Serviciul de presă al Administraţiei prezidenţiale de la Kremlin.
 
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, a subliniat că a început deja înregistrarea întrebărilor adresate şefului statului rus, nunţă RADOR citând Russia Today.
 
La 20 iunie 2019, la ora 12:00 (ora Moscovei), posturile de televiziune 1TV, Rossia-1, Rossia-24, NTV, OTR, Mir şi posturile de radio Maiak, Vesti FM şi Radio Rossia vor transmite în direct o nouă ediţie a programului special intitulat "Linie directă cu Vladimir Putin", se afirmă în comunicatul publicat de Serviciul de presă al Kremlinului.
 
Întrebările adresate preşedintelui Rusiei pot fi expediate începând din data de 9 iunie, ora 8, până la terminarea programului în ziua de 20 iunie. 
 
Emisiunea de anul trecut "Linie directă cu Vladimir Putin" a primit peste 1,7 milioane de întrebări din partea cetăţenilor. Aceasta va fi a doua emisiune "Linie directă cu Vladimir Putin" organizată după alegerile prezidenţiale din 18 martie 2018 şi preluarea noului mandat prezidenţial de către Vladimir Putin.
 
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a răspuns la întrebările cetăţenilor ruşi de 12 ori în calitate de şef de stat şi de patru ori în calitate de premier al Rusiei. Potrivit unei anchete, cele mai multe întrebări care sunt adresate liderului de la Kremlin se referă la problemele sociale, economice, accesul la muncă, la servicii, la locuinţe şi educaţie, transporturi, asigurarea unui trai decent. 
 
Subiectele abordate de preşedintele rus, Vladimir Putin, în emisiunea precedentă "Linie directă cu Vladimir Putin" au fost: sancțiunile impuse Rusiei de către Occident la adresa Rusiei, prăbușirea prețurilor la petrol, economia Rusei, scăderea producției interne, reducerea salariilor şi a numărului locurilor de muncă, rata medie anuală a inflației, creșterea prețurilor la produsele alimentare cu 14%, introducerea unor restricții la importurile de produse alimentare din străinătate, dezvoltarea agriculturii ruse, situaţia din sectorul agrar, rezervele băncii centrale sau aşa-numitele rezerve internaţionale ale statului, fondurile de rezerve ale Guvernului (există două fonduri: Fondul de Rezervă şi Fondul Bunăstării Naţionale).
 
Liderul rus s-a referit atunci şi la politică externă, la criza din Siria, terorismul din Orientul Mijlociu, Asia, SUA şi Europa, lupta împotriva terorismului. Un alt subiect abordat anul trecut a fost cel referitor la conflictele din Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Georgia. Vladimir Putin sublinia atunci că Rusia cooperează eficient în cadrul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Uniunea Economică Eurasiatică, BRICS și alte structuri.
 

Etichete Putin Vladimirteleviziuneîntrebăriemisiunetemesubiecte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live