Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Iunie 2014
Vizualizari: 920
Comentează add

Vicepreşedinţii de Consilii Judeţene şi directorii de servicii locale ai PNL, rămaşi în funcţie în teritoriu după ruperea USL, vor fi schimbaţi, anunţă vicepremierul Liviu Dragnea.

Liberalii, scoși din funcții "de bunăvoie sau prin lege"

radiojurnal

Vicepremierul Liviu Dragnea. Foto: gov.ro

Vicepreşedinţii de Consilii Judeţene, viceprimarii şi directorii serviciilor deconcentrate ai PNL, rămaşi în funcţie în teritoriu după ruperea USL, vor fi schimbaţi, anunţă vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta susţine că, în contextul formării unei alianţe între liberali şi democrat-liberali, reprezentanţii PNL nu mai pot lucra în administraţie alături de PSD.

Prezent, astăzi, la Alexandria, pentru a-l numi în funcţie pe noul subprefect al judeţului Teleorman, Liviu Dragnea a mai spus că aşteaptă demisiile vicepreşedintelui Consiliului Judeţean şi ale celor doi viceprimari ai municipiului Alexandria, membri ai PNL.

"La nivelul Consiliului Judeţean, domnul Bălan va elibera funcţia de vicepreşedinte, ori de bunăvoie, ori prin procedurile prevăzute de lege, iar la nivelul municipiului Alexandria, cele două funcţii de viceprimar.

"Cei doi viceprimari ai municipiului Alexandria sunt de la PNL.

"Vor fi propuşi, pentru a fi aleşi în funcţia de viceprimari, alţi doi consilieri locali, care nu sunt membri PNL", a spus Liviu Dragnea.

Potrivit corespondentului RRA, Dana Onel, Liviu Dragnea a mai declarat că se aşteaptă ca şi ceilalţi membri ai PNL, care au obţinut funcţii în administraţie în baza vechii colaborări cu PSD, să demisioneze.


Etichete PNLUSLPSDPDLpolitic[

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live