Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iulie 2018
Vizualizari: 505
Comentează add

O altă lege promulgată de preşedintele Klaus Iohannis completează Strategia Naţională referitoare la menţinerea ciclului nuclear integrat, ptr. Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Legi privind comerţul, prestările de servicii, asistenţa socială-promulgate

radiojurnal

  Preşedintele Klaus Iohannis. Foto: facebook.com/klausiohannis.

Persoanele juridice care desfăşoară activităţi de comerţ en-gros şi en-detail, precum şi de prestări servicii şi realizează anual o cifră de afaceri mai mare de 50 de mii de euro - în echivalentul în lei, au obligaţia să accepte inclusiv cardurile de debit şi de credit, prin intermediul unui terminal POS sau a altor soluţii moderne de plată.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri legea de modificare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului, privind introducerea sistemelor moderne de plată.

Şeful statului a promulgat şi legea pentru completarea Legii asistenţei sociale, prin care ministerul de resort este obligat să prezinte un raport anual referitor la stadiul serviciilor sociale din România.

O altă lege promulgată de preşedintele Klaus Iohannis completează Strategia naţională referitoare la menţinerea ciclului nuclear integrat. Actul normativ prevede asigurarea materiei prime pentru fabricarea combustibilului nuclear, necesar funcţionării unităţilor de la Centrala Nucleară de la Cernavodă.


Etichete comerţplatăasistenţa socialăcentrala nuclearăcernavodă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live