Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Ianuarie 2016
Vizualizari: 892
Comentează add

Legea securităţii cibernetice va fi pusă în dezbatere publică, a anunţat astăzi ministrul comunicaţiilor, Marius Bostan.

Legea securităţii cibernetice va fi pusă în dezbatere publică

radiojurnal

Foto: colaj post-gazette.com.

Legea securităţii cibernetice va fi pusă în dezbatere publică, a anunţat astăzi ministrul comunicaţiilor, Marius Bostan.

El a precizat că România a devenit, în ultimul timp, o ţintă pentru atacurile celor care vor să acceseze ilegal bănci de date şi din acest motiv trebuie să se protejeze.

"Legea securităţii cibernetice o vom pune în dezbatere publică. Este nevoie de o lege a securităţii cibernetice. România în ultimul timp a devenit şi ţintă şi, din acest punct de vedere, suntem pregătiţi şi deja avem un plan de măsuri extrem de precis, conform Strategiei naţionale de securitate cibernetică, şi avem divizii pregătite pentru a asigura securitatea în acest domeniu. Degeaba construim infrastructură de internet, degeaba investim în platforme, degeaba facem interoperabilitate şi registre mari de date, dacă nu suntem în stare să ni le protejăm", a spus Marius Bostan. 


Etichete Legea securităţii ciberneticeministrul comunicaţiilorMarius Bostanatacuri ciberneticeţintesistemul bancarinstituţii ale statuluiInternet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live