Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Vartolomei

17 Iulie 2020
Vizualizari: 1072
Comentează add

La Iaşi a fost lansată o carte document care surprinde modul în care societatea românească a resimţit criza sanitară declanşată la nivel mondial.

Lansarea cărții document “Covid, colivia noastră” Lansarea cărții document “Covid, colivia noastră” - Conține audio

cristina-vartolomei

 

La Iaşi a fost lansată o carte document care surprinde modul în care societatea românească a resimţit criza sanitară declanşată la nivel mondial.

“Covid, colivia noastră” este un volum coordonat de profesorul Laurenţiu Şoitu în care se regăsesc trăirile a 50 de personalităţi din cele mai diverse domenii. Pe lângă autorii ieşeni, la lansarea cărţii a fost prezent  şi scriitorul Răsvan Popescu (CNA)

Răsvan Popescu: Pentru că trăim timpuri pe care nu ne-am fi dorit să le trăim, pentru că se întâmplă lucuri la care nu ne-am fi gândit niciodată sau care nu s-au mai întâmplat de 100 de ani, pentru că sunt lucruri care marchează vremurile noastre, o serie de oameni şi-au dat mâna în acest volum colectiv, Covid, colivia noastră, ca să depună mărturie despre aceste vremuri, despre temerile pe care pandemia le aduce şi despre reacţie şi despre revoltă, toate astea la un loc. Sunt lucuri în faţa cărora o serie de oameni de pregătiri diferite, din perspective diferite de la academicieni la clerici, la scriitori cum sunt eu, au simţit nevoia să facă un fel de puzzle uriaş, un mozaic în care fiecare cu perspectiva lui, cu înţekegerea lui să contribuie la un fel de chip al acestor vremuri pe care le trăim şi la urma urmei al acestei pandemii.

AUDIO:

  


Etichete lansare de carteCovidcolivia noastrăLaurenţiu ŞoituRăsvan Popescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live