Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

29 Iunie 2019
Vizualizari: 530
Comentează add

La vânătoare cu radarul

gabriel-sava

    

Începând de vineri, polițiștii de la serviciul rutier Vrancea s-au alăturat acțiunii de prevenire a accidentelor care se derulează la nivelul întregii țări. 

Timp de trei zile, toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală. 

Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM. Pe lângă acestea, se vor utiliza și aparatele etilotest, etilometru și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Sezonul estival și în special zilele de la finalul săptămânii duc  la creșterea constantă a valorilor de trafic, în special pe drumul național 2- E85 dar și pe drumul național 2D, care face legătura cu stațiunile montane Lepșa și Greșu. Acestea sunt, de altfel, principalele sectoare de drum pe care polițiștii vrânceni monitorizează traficul.

Comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Vrancea
Încă de la primele ore ale acțiunii, unii dintre șoferii care au apăsat prea mult pedala de accelerație, au rămas fără permis de conducere.

Conform polițiștilor, de ieri și până azi la orele prânzului, la nivelul județului Vrancea au fost aplicate 96 sancțiuni pentru încălcarea regimului de viteză,  au fost reținute în vederea suspendării 22 permise de conducere iar cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele TrueCam a fost de 187 km/h în afara localității Haret.


Etichete radarpolitistiVrancea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live