Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

3 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1702
Comentează add

Opt pârtii de schi sunt funcționale în stațiunea Straja din munții Vâlcan, unde stratul de zăpadă depășește 40 de centimetri.

La Straja se schiază din plin

ilie-pintea

Foto: Arhivă/skistraja.ro.

Opt pârtii de schi sunt funcționale în stațiunea Straja din munții Vâlcan, unde stratul de zăpadă depășește 40 de centimetri, iar instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale funcționează din plin.

Peste 2000 de turiști s-au aflat în Straja la acest sfârșit de săptămână, iar copiii se bucură, din acest sezon, de o pârtie nouă dedicată exclusiv începătorilor, care poartă numele lui Baloo, ursul care, de 16 ani, a devenit simbolul stațiunii.

Toate instalațiile de transport pe cablu funcționează la capacitate maximă, iar cabanierii le recomandă turiștilor să folosească telegondola pentru a urca în stațiune, mai ales că la stația de îmbarcare din Lupeni sunt disponibile peste 600 de locuri de parcare.

Dacă cei care au petrecut sărbătorile la munte se pregătesc să se întoarcă acasă, în Straja au început să sosească copiii care vor petrece aici vacanța de iarnă. Trei tabere de schi sunt organizate de luni în Straja, nu mai puțin de 50 de monitori fiind la dispoziția celor care vor să învețe să schieze.


Etichete schistrajasărbători

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live