Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2018
Vizualizari: 1331
Comentează add

Spectacole de teatru, ateliere de creaţie, trupe de dans şi muzicieni stradali sunt în acest sfârşit de săptămână la cea de-a patra ediţie a evenimentului.

La pas pe Calea Victoriei

radiojurnal

Foto: Arhiva Petrut Hirtescu

Spectacole de teatru, ateliere de creaţie, trupe de dans şi muzicieni stradali sunt în acest sfârşit de săptămână la cea de-a patra ediţie a evenimentului "La pas pe CaleaVictoriei".
 
Între Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei vor avea loc întâlniri cu animatori şi mascote celebre, păpuşi uriaşe, arlechini cu baloane de săpun, clovni cu baloane modelate, animatori pe picioroange, caricaturişti, mingi şi magicieni.
 
Primăria capitalei precizează că le eveniment vor participa şi mai multe grupuri de copii care vor cânta la diverse instrumente şi vor dansa.
 
Cei prezenţi vor putea urmări spectacole de teatru şi vor putea cumpăra produse hand-made, accesorii şi bijuterii din porţelan, sticlă, ceramică glazurată şi argint, dar şi accesorii din materiale tradiţionale şi cu motive populare, decoraţiuni, produse naturale de îngrijire şi delicii culinare.

Etichete La pas pe Calea VictorieiPrimăria capitalei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live