Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

27 Mai 2020
Vizualizari: 1067
Comentează add

La New York principalii indici bursieri înregistrează creșteri

doina-saiciuc

  New York. Foto: wikipedia.org.

Optimismul economic își face loc peste Ocean. La New York principalii indici bursieri înregistrează creșteri semnificative de peste două procente, investitorii fiind optimiști în legătură cu reluarea activităților blocate de coronavirus.
 
În plus, guvernatorul statului Andrew Cuomo a anunțat proiecte mari de infrastructură ce ar urma să reducă numărul record de șomeri americani.
 
Pentru prima dată după mai mult de două luni, New York Stock Exchange a deschis tranzacțiile cu public pe celebrul ring din inima Wall Street.
 
Corespondenţă din Washington - Reporter: Doina Saiciuc - Purtând mască, vădit animat, guvernatorul Cuomo a sunat clopotul care marchează începutul ședinței de tranzacționare. Bursa a deschis în creștere, semnalând optimism față de perspectiva redeschiderii economiei și ca urmare a noutăților privind dezvoltarea de noi potențiale vaccinuri anticoronavirus.
 
În conferința sa de presă dedicată crizei de coronavirus, guvernatorul Cuomo a vorbit concret despre proiectele de creare a locurilor de muncă.
 
Andrew Cuomo: Vom accelera programele noastre mari de construire a infrastructurii. Avem Proiectul Empire Station, prin care vom construi o nouă gară Penn. Să accelerăm acum Proiectul Empire Penn, când traficul este încă redus și avem nevoie de locuri de muncă. Accelerăm proiectul Aeroportului LaGuardia, care va fi primul aeroport nou al acestei națiuni în 25 de ani de zile.
 
(PH)

Etichete New Yorkbursaindici bursiericrestere(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live