Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

6 Februarie 2016
Vizualizari: 1873
Comentează add

Avanpremiera filmului „La limită / The edge”, în regia lui Tiberiu Rotărescu și a lui Bogdan Alexe si in co-producție cu Radio România.

"La limită" - un film cu tineri si pentru tineri

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

"La limita" - un film cu tineri si pentru tineri - sambata seara la Palatul copiilor din Bucuresti 

La Palatul National al Copiilor din Bucuresti va avea loc sâmbătă, 06 februarie 2016, avanpremiera filmului „La limită / The edge”, în regia lui Tiberiu Rotărescu și a lui Bogdan Alexe si in co-producție cu Radio România.

Producția cinematografica este rezultatul proiectului „Tabăra de film”, ediția 2014 (a patra), proiectul fiind dezvoltat de Asociația pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc, care are ca scop decoperirea tinerelor talente din România, da și din Diaspora, cât și distribuția lor într-un lungmetraj realizat alături de actori cunoscuți.

120 de adolescenti pasionați de teatru, dans, muzică și film, alături de actorii Marius Bodochi, Emil Mitrache (Americanu’) și Tudorel Filimon (NeaPopa) au participat la filmările care au avut loc în Iulie 2014, la Moeciu de Sus, Bran, Zărnești și alte multe alte locații, pe parcursul a 21 de zile.

Regizorul Tiberiu Rotărescu consideră că "granița dintre corectitudine și greșeală este, de cele mai multe ori, foarte îngustă. Este nevoie de un singur pas ca să o treci. ‹La limită› este chiar povestea acestui pas și aduce în prim plan curajul de a fi mai bun și de a învăța din greșeli. Este un film în care ne putem regăsi cu toții, indiferent de vârstă", in vreme ce co-regizorul filmului, Bogdan Alexe susține că este "emoționat că am reușit într-un timp atât de scurt să aduc, împreună cu talentații mei colegi, acest film în atenția dumneavostră și știu cât de important va fi acesta pentru toți tinerii implicați în proiect, dar și pentru acești mari domni ai filmului românesc: Marius Bodochi, Emil Mitrache și Tudorel Filimon, fără de care ‹La limită / The edge› nu ar fi fost atât de plin de energie și charismă”.

La avanpremiera, vor fi prezenti si adolescenti romani din Italia care au avut roluri in acest fiLm, produs de A.P.S.P.F.R. împreună cu Dream Media Production, co-producătorii fiind Radio Romania si TVR.


Etichete La limităfilm cu tineri si pentru tineriavanpremierăPalatul copiilor din BucurestiRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live