Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Octombrie 2019
Vizualizari: 481
Comentează add

Deschiderea oficială a primei ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus de la Iaşi va avea loc mâine, de la ora 11:00, iar programul de vizitare va fi apoi zilnic, între 10:00 şi 20.00.

La Iaşi se va deschide Târgul de Carte Gaudeamus Radio România

radiojurnal

Foto: Alexandru Dolea

 Iaşiul devine de mâine capitala cărţilor. Se deschide, aşadar, Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, cel mai cunoscut şi mai longeviv proiect cultural dedicat volumelor scrise.

Este prima ediţie organizată în inima Moldovei. Corespondenta Radio România Actualităţi, Cristina Vartolomei, ne spune care este oferta editorială: 

Ediţia de la Iaşi a Târgului de Carte Gaudeamus se va desfăşura timp de cinci zile, într-un pavilion expoziţional mobil, amenajat în Piaţa Unirii.

Peste 30 de edituri din toată ţara vor expune aici volume pentru toate gusturile şi vârstele, de la titluri clasice, la literatură de specialitate. Oferta tipărită va fi completată de muzică şi de jocuri educaţionale.

Deschiderea oficială a primei ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus de la Iaşi va avea loc mâine, de la ora 11:00, iar programul de vizitare va fi apoi zilnic, între orele 10:00 şi 20:00. Accesul publicului va fi liber.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia Iaşi 2019 are loc în parteneriat cu un alt eveniment cultural de prestigiu: Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere FILIT, care se va desfăşura simultan în capitala Moldovei, până pe 6 octombrie


Etichete gaudeamusiasiradio romaniatarg de carte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live