Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

6 Octombrie 2017
Vizualizari: 1502
Comentează add

La sesiunea din această toamnă, de la Bucureşti, participă peste 50 de delegaţii din statele membre NATO sau asociate Alianţei.

La Bucureşti începe a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO

carmen-gavrila

 

În Capitală începe astăzi a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO, una dintre cele mai importante reuniuni internaţionale pe probleme de securitate, dar şi economice şi sociale.

La sesiunea din această toamnă, de la Bucureşti, participă peste 50 de delegaţii din statele membre NATO sau asociate Alianţei.

Discuţiile se vor axa pe mai multe teme de actualitate privind securitatea internaţională, comisiile de specialitate urmând să adopte mai multe rapoarte, care au fost dezbătute cu ocazia sesiunii de primăvară, care a avut loc în acest an în Georgia.

Rapoartele sunt pe teme de securitate şi apărare, subiectele specifice urmând să fie discutate împreună cu reprezentanţi ai guvernelor din ţările membre, din lumea academică, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai NATO.

În deschiderea sesiunii plenare, săptămâna viitoare, luni, care va fi prezidată de preşedintele Adunării Parlamentare a NATO, vor lua cuvântul şeful statului, preşedinţii Camerelor parlamentare şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

De altfel, premierul şi preşedintele vor avea, tot luni, convorbiri cu secretarul general al NATO.


Etichete Adunarea Parlamentară NATO - București 2017a 63-a sesiune a Adunării Parlamentare NATOJens Stoltenbergsecuritateapărare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live