Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2019
Vizualizari: 1131
Comentează add

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kövesi, a anunţat că a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie

L. C. Kövesi- citată de Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie

radiojurnal

 

Citaţia primită aseară, de fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kövesi, din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, este în calitate de suspect pentru infracţiunea de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Laura Codruţa Kövesi a afirmat, la un post de televiziune, că este nevinovată şi că nu este o coincidenţă faptul că această citaţie vine chiar înainte de a merge la Parlamentul European pentru audierea în vederea ocupării funcţiei de procuror-şef european:   

Laura Codruţa Kövesi: "Eu cred că este evident că printr-o astfel de metodă, abuzivă din punctul meu de vedere, se încearcă blocarea mea în această procedură, se încearcă prin orice mijloc ca eu să nu ocup această procedură, pentru că în acest moment sunt prima în procedură". 

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a vorbit de o amplă acţiune de poliţie politică. În schimb, social-democrata Lia Olguţa Vasilescu a spus că şi alţi politicieni au fost acuzaţi în timpul campaniei electorale. 


Etichete Laura Codruţa KövesiDNASecţia de Investigare a Infracţiunilor în JustiţieParlamentul Europeanprocuror-şef europeanRaluca TurcanLia Olguţa Vasilescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live