Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Septembrie 2020
Vizualizari: 189
Comentează add

Președintele a apreciat şi mobilizarea cetăţenilor la vot.

Klaus Iohannis, mulţumit de organizarea alegerilor locale

radiojurnal

    Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat mulţumit de felul în care au fost organizate alegerile locale de ieri şi a apreciat interesul alegătorilor, pe care îi consideră tot mai implicaţi în viaţa comunităţilor.

Şeful statului a vorbit despre o victorie în primul rând a democraţiei româneşti şi a atras atenţia că, indiferent de culoarea politică, cei care au câştigat încrederea alegătorilor sunt obligaţi să livreze ceea ce se aşteaptă de la ei, şi anume o administraţie publică locală eficientă, performantă, care să garanteze şi să ofere prosperitate.


Klaus Iohannis: Românii au votat pentru o direcţie nouă: a bunului simţ, a respectului faţă de cetăţean, a democraţiei. Oamenii îşi doresc comunităţi administrate de lideri competenţi, care îşi ţin promisiunile şi îşi asumă răspunderea oricât de dificil ar fi, indiferent de circumstanţe. Administraţia publică locală trebuie reconstruită pe o serie de piloni fundamentali precum trasnaprenţă, integritate, profesionalism, toate puse în slujba unui principiu esenţial: interesul public.


Preşedintele Klaus Iohannis consideră, de asemenea, rezultatele de ieri o victorie majoră a dreptei din România şi o nouă realitate politică în ţara noastră, în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie. În replică, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD a câştigat cele mai multe consilii judeţene, cei mai mulţi primari şi un scor de peste 30% ca vot politic la nivel naţional.


Etichete Klaus Iohannisorganizare alegeri locale27 septembrie 2020contextul epidemieicovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live