Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2022
Vizualizari: 241
Comentează add

Președintele a fost prezent la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, care s-a desfășurat la Templul Coral din București.

Klaus Iohannis: Abuzurile și extremismele de orice fel nu pot fi tolerate

radiojurnal

     Foto. presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că pandemia de COVID-19 a creat și un cadru propice răspândirii teoriilor conspirației și a dezinformărilor și a amplificat virulența atacurilor antisemite.

Prezent la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, care s-a desfășurat la Templul Coral din București, șeful statului a atras atenția că abuzurile și extremismele de orice fel nu pot fi tolerate.

El i-a invitat pe reprezentanții autorităților publice și pe cetățeni să se implice pentru apărarea libertății fundamentale și pentru menținerea sănătății democrației.

Klaus Iohannis: Escaladarea atitudinilor și a manifestărilor antisemite, radicale și discriminatorii are loc tocmai pe fondul unei stări de apatie, când societatea nu consideră suficient de serioasă amenințarea extremistă. Istoria ne-a arătat fără putință de tăgadă ce monștri poate naște abdicarea de la valorile fundamentale, disprețul față de democrație, ura și pasivitatea în fața acestora atitudini. Nu avem voie să rămânem tăcuți. O voce care spune adevărul poate stinge mai multe voci mincinoase.
 

Etichete Klaus IohannisZiua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live