Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ALTERNATIVE Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

15 Martie 2019
Vizualizari: 968
Comentează add

Șeful statului a criticat coaliţia de guvernare pentru că documentul pe care îl trimisese la parlament pentru reexaminare, i-a fost returnat fără nicio modificare.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

oana-bala

Preşedintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, legea bugetului de stat pe acest an.

Într-o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni, şeful statului a criticat coaliţia de guvernare pentru că   documentul pe care îl trimisese la parlament pentru reexaminare, i-a fost returnat fără nicio modificare.

Președintele Klaus Iohannis a spus că și-ar fi dorit să promulge un buget pentru români și pentru România.

Şeful statului a criticat din nou guvernarea PSD și a menționat că Legea bugetului de stat pentru 2019, pe care a trimis-o Parlamentului spre reexaminare, a venit la promulgare neschimbată, deşi solicitase corectarea acesteia.

Preşedintele României a mai afirmat că reprezentanţii puterii au alocat doar o zi pentru examinarea bugetului de stat, un proiect atât de important pentru ţară, şi a adăugat că social democraţii sunt vinovaţi pentru întârzierea progresului României.

Pe de altă parte, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este alături de manifestanţii din cadrul campaniei "România vrea autostrăzi".

La această oră, şeful statului se află la Palatul Parlamentului, unde se desfăşoară a VIII-a ediţie a Summitului Regiunilor şi Oraşelor, prilej cu care a susţinut un discurs în care a amintit de organizarea Summitului informal al Consiliului European de la Sibiu din 9 mai.


Etichete klaus iohannisbugetul de statlegepromulgareromania vrea autostrazi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live