Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Antonia Muşeţeanu

10 Noiembrie 2010
Vizualizari: 2129
Comentează add

Cea de a XI-a ediţie a târgului de carte Kilipirim și-a deschis miercuri porţile la Sala Dalles din București.

Kilipirim ediţia 2010 Kilipirim ediţia 2010 - Conține galerie foto

antonia-museteanu

Târgul de carte Kilipirim 2010. Foto: Alexandru Cenuşoiu.

Cea de a XI-a ediţie a târgului de carte Kilipirim şi-a deschis miercuri porţile la Sala Dalles din Bucureşti.

Oferta de la această ediţie de toamnă a Kilipirim este foarte variată, după cum declară unul dintre organizatorii evenimentului, Louisa Bangale.

”Anul acesta avem un număr record de edituri prezente, peste 40, ceea ce a dus la un record de titluri. Sunt aproape 10 mii de titluri aduse la târg, toate cu discount. Cele mai ieftine cărţi costă 1 leu, iar cele mai scumpe aproximativ 100 de lei” a declarat Louisa Bangale.

La această ediţie, Kilipirim reuneşte în acelaşi spaţiu titluri din toate domeniile: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design.

Alături de editurile prezente cu oferte speciale, Kilipirim va recompensa publicul vizitator al târgului prin organizarea tradiţionalei tombole, la care pot participa toţi cei care ajung la Kilipirim şi îşi depun, în urna special amenajată, talonul de participare.

O altă noutate prezentă în cadrul târgului este expoziţia de artă de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o altă perspectivă: cea de obiect de artă. Viziunea artistică aparţine tinerilor studenţi de la secţia de Arhitectură de Interior a Facultăţii de Arhitectură “Ion Mincu”.

La cea de a XI-a ediţie, Kilipirim susţine campania “Colectează selectiv”, iniţiata de Green Peace. Organizaţia va fi prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate.

 

Târgul Kilipirim se desfăşoară în perioada 10-14 noiembrie. Programul zilnic de vizitare este de la 10.00 la 20.00, iar intrarea este liberă.


Etichete KilipirimcărţitârgSala DallesŞtiri Bucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live