Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Decembrie 2020
Vizualizari: 173
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, la Palatul Cotroceni, cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, despre problemele Bucureştiului.

K. Iohannis, discuții cu Nicușor Dan despre "problemele Bucureștiului"

radiojurnal

Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat la Palatul Cotroceni, în această dimineaţă, cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre rezolvarea problemelor cu care se confruntă Bucureştiul: termoficarea, traficul, gestionarea deşeurilor şi poluarea.

Şeful statului a declarat că la soluţionarea acestor chestiuni pot contribui banii europeni şi a precizat totodată că este nevoie şi de o colaborare strânsă între Primăria Capitalei şi Executiv.


Klaus Iohannis: Este evident că unele din aceste probleme pot fi soluţionate de Bucureşti, dacă se folosesc foarte mult banii europeni, dacă se construiesc finanţări potrivite, dar, în acelaşi timp, am abordat şi chestiuni pe care Bucureştiul singur nu le poate rezolva. Chestiunea termoficării nu poate fi rezolvată în această etapă doar de Primăria Generală, este nevoie de o colaborare strânsă şi un sprijin solid de la Guvern.


Etichete klaus iohannistermoficarenicusor dan(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live