Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Mai 2016
Vizualizari: 556
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj în care subliniază că diaspora trebuie să devină în mod real o prioritate naţională.

K. Iohannis: Diaspora trebuie să devină în mod real o prioritate naţională

radiojurnal

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Duminică, 29 mai, este Ziua românilor de pretutindeni, sărbătorită începând de anul trecut în ultima duminică a lunii mai.

La Muzeul Satului din Bucureşti, această zi este marcată printr-un târg al tradiţiilor populare ale comunităţilor româneşti din vecinătatea României, precum şi prin recitaluri de muzică şi dansuri populare, iar la Cernăuţi a avut loc sâmbătă un spectacol folcloric, la care au participat artişti din România, Ucraina şi Republica Moldova.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj în care subliniază că diaspora trebuie să devină în mod real o prioritate naţională.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a solicitat guvernului măsuri concrete, menite să sprijine românii de peste hotare, care pot contribui la dezvoltarea României fie întorcându-se în ţară, fie reprezentând imaginea ei în lume.


Etichete ziua romanilor de pretutindeniklaus iohannismuzeul satuluidiasporacernauti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live