Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 August 2014
Vizualizari: 1000
Comentează add

Preşedintele Traian Băsescu a amânat ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru buget.

Jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov, amânat

radiojurnal

 Darius Bogdan Vâlcov Foto: dariusvalcov.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a amânat ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru buget, programată la ora 18:00 la Palatul Cotroceni. 

Administraţia Prezidenţială informează că programul a fost stabilit de comun acord cu Cabinetul premierului, însă astăzi, cu puţin timp înainte de ceremonie, Palatul Cotroceni a fost informat că şeful guvernului nu poate participa la eveniment deoarece trebuie să ia parte la deschiderea reuniunii anuale a diplomaţiei române. 
 
Administraţia Prezidenţială susţine că, prin anularea prezenţei, şeful statului a înţeles că premierul ar putea să nu mai susţină propunerea lui Darius Vâlcov pentru funcţia de ministru delegat pentru buget. 
 
Premierul Victor Ponta a avut în acestă seară o întâlnire cu înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă şi de securitate, Chaterine Ashton, care participă la reuniunea diplomaţiei române, care a început în această seară la Bucureşti. 
 
Potrivit redactorului radio România, Petruţa Obrejan, şeful guvernului a afirmat că nu a participat la ceremonia de la Palatul Cotroceni din cauza programului încarcat de astăzi şi a precizat că l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să participe la învestirea noului ministrul delegat al bugetului. 

Etichete PreşedinteleTraian BăsescuPalatul CotroceniDarius VâlcovAdministraţia PrezidenţialăVictor PontaGabriel Oprea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live