Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Martie 2020
Vizualizari: 380
Comentează add

Jucătorii clubului catalan au ajuns la o înțelegere cu conducerea pentru o reducere cu 70% a salariilor pentru ca angajații clubului să nu fie afectați în această perioadă.

Jucătorii Barcelonei au acceptat reducerea salariilor cu 70%

ciprian-bolan

  Sursa foto: FC Barcelona Noticias

Vestea a fost confirmată de căpitanul echipei, argentinianul Lionel Messi, într-o postare pe conturile sale de rețele sociale.

FC Barcelona a confirmat că a ajuns la o înțelgere cu toți jucătorii echipelor profesioniste din cadrul clubului pentru a face față dificultăților financiare aduse de pandemia de coronavirus.

Leo Messi s-a declarat surprins că oameni din interiorul clubului ar vrea să-i forțeze pe jucători să renunțe la o parte din salariile lor când jucătorii sunt dispuși deja să facă acest lucru. Mai mult, Messi a menționat că negocierile au fost de așa natură încât să nu mai fie necesară reducerea salariilor personalului, anunțată zilele trecută.

"Vrem să clarificăm faptul că dorința noastră a fost mereu să ne reducem salariile pentru că înțelegem faptul că este o situație excepțională și am fost mereu primii care au ajutat clubul cu ceea ce ni s-a cerut", a declarat Messi.

"De multe ori am făcut lucrurile de bunăvoie, în momente când am considerat că este necesar sau important să le facem. [...] A venit momentul să anunțăm că, pe lângă reducerea de 70% pe perioada Stării de Urgență, vom contribui astfel încât toți angajații clubului să-și primească salariile în întregime cât timp durează această problemă", se mai specifică în comunicat.

Negocierile dintre directorii Barcelonei și jucători au început săptămâna trecută, iar prima propunere a clubului a fost refuzată. Barca a anunțat că va reduce salariile personalului conform legislației spaniole, însă acest lucru nu va mai fi necesar datorită contribuției jucătorilor.


Etichete fotbalbarcelonamessispaniala liga

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live