Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Mai 2021
Vizualizari: 317
Comentează add

Tribunalul București decide mâine dacă aprobă eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea după ce astăzi a amânat luarea unei decizii definitive.

Joi se discută cererea de eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea

radiojurnal

 Liviu Dragnea. Foto: Arhivă.

Tribunalul București decide mâine dacă aprobă eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea după ce astăzi a amânat luarea unei decizii definitive.
 
Fostul lider PSD cere să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani și jumătate primită în mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.
 
Magistrații au judecat cererea, deși avocata acestuia a solicitat amânarea până când Curtea de Apel București hotărăște în legătură cu cererea de strămutare a procesului în data de 16 iunie.
 
Liviu Dragnea a afirmat că în ultimele nouă luni a fost supus la abuzuri fiind privat de drepturile la muncă, hrană, sănătate, asistență juridică și a declarat că nu înțelege de ce a fost sancționat pentru discuția online cu Anca Alexandru.
 
Procurorii DNA se opun eliberării condiționate susținând în instanță că Liviu Dragnea nu a dat dovadă de îndreptare în timpul detenției.

Etichete PSDLiviu Dragneapenitenciarul Rahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live