Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

1 Decembrie 2017
Vizualizari: 958
Comentează add

Senatorul republican John McCain a transmis un mesaj cu prilejul zilei naţionale a ţării noastre, care a fost citit de ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior.

John McCain: România este un exemplu în regiune

doina-saiciuc

Senatorul american John McCain. Foto: Arhivă

România este un exemplu în regiune şi în lume prin angajamentul asumat pentru respectarea drepturilor omului şi eforturile sale privind consolidarea statului de drept, a bunei guvernări şi independeţei justiţiei, afirmă, la Washington, senatorul republican John McCain.

Acesta a transmis un mesaj cu prilejul zilei naţionale a ţării noastre, care a fost citit de ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior, în cadrul unei recepţii care a avut loc ieri, la sediul misiunii diplomatice.

Şi congresmanul republican Francis Rooney, vicepreşedinte al Comitetului pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentanţilor, a apreciat legăturile speciale dintre România şi Statele Unite şi faptul că cele două ţări se sprijină reciproc.

De asemenea, adjuncta principală a asistentului secretarului de stat, Elizabeth Millard, a arătat că America rămâne un aliat devotat al României şi a apreciat alocarea, de către ţara noastră, a două procente din produsul intern brut pentru apărare.


Etichete John McCainFrancis RooneyElizabeth MillardGeorge Cristian MaiorStatele Unitestatul de dreptjustițieexemplu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live