Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprișiu și Bogdan Predescu, Baku

14 Iunie 2015
Vizualizari: 1862
Comentează add

FOTO: Sumarul celei de a doua zile de competiție la Jocurile Olimpice Europene de la Baku.

Jocurile Olimpice Europene de la Baku, a doua zi

catrinel-oprisiu-si-bogdan-predescu-baku

Lupte. Foto: Bogdan Predescu. 

Duminică 14 iunie 2015 
 
Polo pe apă: în al doilea meci al grupei, naționala noastră a pierdut în fața Germaniei cu 10-5, urmează meciul cu Ungaria de mâine de la ora 15:00.
 
Karate: în proba de kata singurul reprezentant al României, sportivul Adrian Guță a evoluat în grupele preliminare, însă a pierdut toate meciurile fiind eliminat. 
 
Triatlon: reprezentantul României – Ciprian Bălănescu nu a reușit să termine cea mai solicitantă cursă de la Jocuri.
 
Gimnastică artistică: 
Fetele au concurat în subdiviziunea 5 la primele două aparate: sărituri și paralele. Laura Jurcă, Silvia Zarzu și Andreea Iridon ocupă un intermediar loc 10 înainte de cele două aparate de luni: bârnă și sol, care pot să le aducă o medalie. 
 
Jocurile Olimpice Europene de la Baku, a doua zi. Foto: Bogdan Predescu. 
 
 
La băieți tot în subdiviziunea 5, au concurat: Vlad Cotuna, Marius Berbecar și Cristian Bațagă, aceștia reușind după inele, sol și cal să ocupe locul 9. Luni băieții vor intra în concurs la bară fixă, sărituri și paralele, având și ei șansa de a se clasa cât mai sus. 
 
Lupte Greco-romane: 
La 66kg Georgian Carpen a fost eliminat încă din calificări.
La 75kg Ionel Pușcașu a fost eliminat în optimi însă a prins recalificările, fiind învins în ultimul tur de rusul Labazanov, ratând șansa de a lupta pentru bronz. 
Acceași soartă a avut și Attila Tamaș la 85kg cel care a pierdut în optimi dar a fost tras în recalificări de ucraineanul Beleniuk, fază în care a fost învins însă de turcul Bașar, în ultimul meci, ratând și el lupta pentru bronz. 
 
Kaiac-canoe: 
La Kaiac simplu, Dan Costea a terminat pe 3 în serii și pe locul 7 în semifinale, ratând lupta pentru medalii. 
La Canoe simplu, Leonid Carp a fost pe 5 în seriii, pe locul 2 în semifinale și a prins finala. 
La Canoe dublu, echipajul Liviu Dumitrescu – Victor Mihalachi, a prins finala după locul 4 în serii și 3 în semifinale. 
Fetele din Kaiacul de 4 au fost pe 4 în serii, după care au câștigat semifinala obținând astfel o calificare cu gânduri bune pentru finală. 
Au ajuns direct în finală în urma evoluțiilor de duminică băieții din Kaiacul de 4 și echipajul fetelor din kaiacul dublu (Borha și Meroniac). 
 
Luni 16 iunie Baku: 
 
În ziua a 3-a de întreceri pentru români, aici în Azerbaidjan, vor intra în concurs în finale la Kaiac-Canoe: Leonid Carp – Canoe simplu, Liviu Dumitrescu și Victor Mihalachi – Canoe dublu și fetele din Kaiacul de 4, alături de ei urmând să concureze și Daniel Burciu la Kaiac pe distanța de 200 m.
 
La gimnastică artistică, echipele fetelor și băieților vor încerca să își îmbunătățească locul în finală și să se califice de asemenea pentru individual compus sau să prindă un loc în finalele pe aparate. Vă reamintim că fetele sunt pe locul 10 provizoriu urmând să mai evolueze la bârnă și sol, iar băieții de pe locul 9 vor intra la bară fixă, sărituri și paralele.
 
Tot la echipe vom fi alături de naționala de volei în disputa cu Belgia, dar și alături de băieții de la polo pe apă în disputa cu Ungaria, ultima din grupa preliminară. 

De luni încep și luptele libere, primele urmând să intre în concurs fetele: Emilia Vuc (48kg), Simona Pricob (55kg), Anca Petrea (60kg) și Adina Popescu (69kg).  


Etichete BakuJocurile OlimpicacompetitieRomanialupte greco-romanetriatlonciclismtenis de masaKaiac-canoegimnastică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live