Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprișiu și Bogdan Predescu, Baku

17 Iunie 2015
Vizualizari: 2397
Comentează add

Sumarul celei de a cincea zile de competiție la Jocurile Olimpice Europene de la Baku.

Jocurile Olimpice de la Baku, a 5-a zi

catrinel-oprisiu-si-bogdan-predescu-baku

George Bucur, lupte. Foto: Bogdan Predescu.

Baku – miercuri 17 iunie

La lupte libere am fost din nou aproape de medalii prin George Bucur la categoria 65kg însă sportivul nostru s-a oprit în meciul decisiv pentru bronz fiind învins de turcul Mustafa Kaya cu 4-0.

George a ratat calificarea în marea finală după ce a fost depășit cu greu în semifinale de italianul Chamizo Marquez cu 3-1.

George Bucur termină competiția pe locul 5, așa cum s-a întâmplat marți și cu Andrea Șimon la 63kg, acestea fiind cele mai bune rezultate de până acum la lupte.

Miercuri a mai intrat în concurs și Andrei Dukov la 57kg, însă a pierdut din primul tur și nu a mai prins recalificările.

În turneul de tenis de masă, am asistat la victoria de moral a Elisabetei Samara în fața suedezei Mattilda Ekholm (4-2) și calificarea astfel spre optimile de finală de joi, atunci când adversară va fi Li Qian (Polonia).

Din păcate Bernadette Szocs a pierdut în turul secund în disputa cu Jie Li (scor 0-4), iar Adrian Crișan a fost depășit surprinzător de românul naturalizat de greci Kalinikos Kreanga (2-4).

Foto: Bernadette Szocs și Elisabeta Samara (dreapta), tenis de masă.

În finala mixtă pe echipe la tir cu arcul, formația noastră compusă din Simona Băncilă și Daniel Ciornei a pierdut cu 5-3 în optimile de finală în fața Georgiei și a încheiat competiția pe locul 9.

La polo pe apă am jucat în compania Franței în turneul pentru locurile 9-12 și am pierdut cu 7-5, ceea ce înseamnă că vom juca vineri pentru locul 11 cu Slovacia, iar la volei feminin am cedat și în al 3-lea meci al grupei, 3-0 cu Polonia, fiind pe ultimul loc în clasament și urmând să mai jucăm vineri cu Turcia.

Fără victorii astăzi la box, acolo unde Constantin Olaru la 69kg și Alexandru Machedon la 81kg au ieșit din competiție, însă am bifat o evoluție bună în calificări la gimnastică aerobică în proba de perechi mixte, acolo unde Bianca Gorgovan și Dacian Barna au reușit să prindă finala cu a doua notă din concurs.

Joi 18 iunie vor intra în concurs: Rareș Chintăuan, Ștefan Gheorghiță, Adrian Moise și Ivan Guidea la lupte libere, Andrei Nechita la ciclism contratimp individual, Daniel Niculescu la box, Ioana Cîrjan și Ioana Paștiu la sărituri în apă și Elisabeta Samara la tenis de masă.


Etichete BakuJocurile OlimpicacompetitieRomanialupte libereGeorge Bucurtenis de masaAndrea Simon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live