Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprișiu și Bogdan Predescu, Baku

19 Iunie 2015
Vizualizari: 2189
Comentează add

FOTO: În turneul de taekwondo românul Claudiu Roșeanu a reușit să termine în primii 8 la această disciplină ceea ce reprezintă o performanță deosebită.

Jocurile Europene de la Baku – vineri 19 iunie

catrinel-oprisiu-si-bogdan-predescu-baku

Taekwondo. Foto:  Catrinel Oprişiu şi Bogdan Predescu.

În turneul de taekwondo românul Claudiu Roșeanu a reușit să termine în primii 8 la această disciplină ceea ce reprezintă o performanță deosebită pentru un sport care are șanse de calificare și la Jocurile Olimpice de la Rio. Claudiu a câștigat în primul meci în fața germanului Wodzich al doilea favorit, însă a pierdut apoi în sferturi la rusul Larin și în recalificări la spaniolul Gomez. 

La box am avut o victorie în ring pentru Răzvan Andreiana în fața azerului Tayfur Aliyev, însă decizia arbitrilor a fost nefavorabilă pentru noi, aceștia desemnându-l câștigător pe reprezentantul gazdelor, cu decizie unanimă 3-0. La fete ambele sportive care au intrat în ring pentru noi, au fost eliminate: Melinda Pantiș de Yana Burym (Belarus) și Ana Pătrașcu de Sarah Scheurich (Germania). 
 
FOTO:  Catrinel Oprişiu şi Bogdan Predescu.
ALINA Saloru.
 Claudiu Roșeanu.
Răzvan Andreiana.
Naționala feminină de volei a pierdut încă un meci în turneul de la Baku, fiind depășită de Turcia cu 3-0. Echipa noastră se află pe ultimul loc în grupă, fără nici un punct și va juca duminică, în compania Italiei, următorul meci.
 
La polo pe apă, băieții au încheiat competiția cu meciul pentru locurile 11-12 în compania Slovaciei, reușind să câștige cu 8-7 (golul victoriei marcat de Vlad Georgescu) și astfel să nu termine chiar pe ultimul loc. 
 
În finala feminină individuală la tir cu arcul, Simona Băncilă a tras pentru intrarea în 16-imi cu Olga Senyuc (Azerbaidjan) însă a fost învinsă la ultima tragere și a pierdut la limită cu 6-5. 
 
La gimnastică ritmică a intrat în concurs Ana Luiza Filioreanu, fără performațe demne de menționat, doar clasări în ultimele 2-3 locuri la fiecare probă. În timp ce la gimnastică aerobică am avut parte de calificări în proba de grup, cu echipa României clasată în final pe locul patru.  
 
Sâmbătă la Jocurile Europene avem așteptări de medalii deoarece sunt programate finalele pe aparate la gimnastică artistică, acolo unde avem cinci șanse de a prinde podiumul. Vor intra în concurs în ordine: Andreea Iridon la paralele, Cristian Bățagă la sărituri, Andreea Iridon la bârnă, Marius Berbecar la paralele și Silvia Zarzu la sol. Vom mai fi alături de Daniel Ciornei în meciul cu danezul Johan Weiss din finala de la tir cu arcul, dar și alături de Ana Covrig în cursa de șosea. În turneul de box vom avea două prezențe românești: Simona Sitar va lupta cu Aneta Rygielska (Polonia), iar Daniel Covrig îl întâlnește pe Mantas Valavicius (Lituania).  

Etichete Exclusiv Onlinetaekwondoromânul Claudiu RoșeanuJocurile Olimpice de la RioBakuJocurile OlimpicacompetitieRomaniamedalieRăzvan AndreianaNaționala feminină de volei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live