Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

10 Mai 2019
Vizualizari: 470
Comentează add

Iubitorii cărţilor pot trece şi astăzi pragul Caravanei Gaudeamus - organizată de Radio România - în Piaţa Unirii din Oradea.

Iubitorii de cărţi sunt aşteptaţi la Caravana Gaudeamus din Oradea

radio-romania-cluj

Foto: Arhiva/ Gaudeamus

Iubitorii cărţilor pot trece şi astăzi pragul Caravanei Gaudeamus - organizată de Radio România - în Piaţa Unirii din Oradea.

Sunt prezente peste 60 de edituri, cu cele mai noi titluri şi reduceri importante.


Reporter: Crina Dobocan, Radio România Cluj - Ziua a treia a târgului se bucură de succes. Atraşi de titlurile care pot fi întâlnite la Gaudeamus, dar şi de reducerile substanţiale oferite de edituri, orădenii, în special elevii, au luat cu asalt cortul din Piaţa Unirii, încă de la ora 10:00. O prezenţă inedită la Târgul Gaudeamus sunt jucăriile vorbăreţe. Laura Hărdălău ne spune povestea acestora.


Laura Hărdălău: "Jucării vorbăreţe" este, de fapt, o metaforă. Eu sunt logoped de 20 de ani şi am pornit de la o cărticică pe care am scris-o eu pe logopedie, sub formă de joc, pentru că ştim că exerciţiile logopedice sunt foarte plictisitoare pentru copii. Şi eu asta am încercat: să fac logopedia să fie o atracţie pentru copii.


Reporter: Uşile Târgului Gaudeamus sunt deschise astăzi şi mâine până la ora 20:00, iar duminică între orele 10:00 şi 15:00. Intrarea este liberă.


Etichete cărţiCaravana Gaudeamus din Oradearadio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live