Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 23 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2021
Vizualizari: 153
Comentează add

Cadrele didactice din Italia sunt obligate fie să se vaccineze, fie să-și facă teste CoVID, din două în două zile. Dacă refuză sunt concediate.

Italia-certificat de vaccinare posibil obligatoriu ptr mai multe activități

radiojurnal

   Roma. Foto: Elena Postelnicu

Cadrele didactice din Italia sunt obligate fie să se vaccineze, fie să-și facă teste CoVID, din două în două zile. Dacă refuză sunt concediate.

Pe de altă parte Italia lărgește aria de utilizare obligatorie a certificatului, a relatat corespondenta RRA, Elena Postelnicu. 

Elena Postelnicu: Nu mai târziu de miercuri, guvernul de la Roma, ar putea să aprobe decretul care stabilește obligația certificatului digital CoVID, și pentru angajații din instituțiile publice, personalul din restaurante, săli de sport, transport și din lumea spectacolului. Dacă ajungem la 90% acoperire de vaccinare ne asigurăm, consideră consilierul ministrului sănătății Roberto Speranza, Walter Ricciardi, că suntem în siguranță. Împreună cu green-pass, am putea să controlăm circulația virusului cu un anumit grad de liniște. Nu îl eliminăm, dar prezența acestuia ar fi compatibilă cu conduita unei, vieți normale și cu protecția sănătății, a mai comentat Ricciardi. 


Etichete italiavaccinare obligatoriepandemia covid-19,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live