Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

13 Octombrie 2018
Vizualizari: 739
Comentează add

ISU Galați participă la exercițiul de alarmare de la București cu 100 de pompieri și paramedici SMURD precum și cu logistică.

ISU Galați participă la exercițiul de alarmare de la București ISU Galați participă la exercițiul de alarmare de la București - Conține video

maria-mandita-galati

Foto: Arhiva/ IGSU.

ISU Galați participă la exercițiul de alarmare de la București cu 100 de pompieri și paramedici SMURD precum și cu logistică, respectiv mașini de SMURD, ambulanțe și autospeciale a declarat pentru RRA purtatorul de cuvânt al instituției, maior Eugen Chiriță. 


Potrivit acestuia, imediat după deciderea modului de intervenție, un efectiv de 20 de pompieri ISU Galați, reprezentând pompierii din tură, a pornit în deplasare, către București.

În maxim o oră de la acest moment, se va mări capacitatea operativă a unității cu alți 80 de pompieri care vor fi mobilizați, de acasă la sediul ISU Galați, pentru a se deplasa tot către București.

Alături de efectivele umane, ISU Galați mai trimite, la București, logistică pentru intervenții constând în 12 autospeciale, respectiv, ambulanțe SMURD, mașini de stingerea focului, cu apă și spumă și autocamioane.

VIDEO:


Etichete exercitiu seism 2018isu galatibucurestisism 2018smurd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live