Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

23 Iunie 2020
Vizualizari: 690
Comentează add

În Israel s-a mărit amenda pentru cei care nu poartă mască de protecție, de la 60 de dolari la aproximativ 150 de dolari.

Israelul a majorat amenzile pentru persoanele care nu poartă mască

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

      Foto: Grupul de Comunicare Strategică.

Bilanțul global al pandemiei de coronavirus a depășit 9,1 milioane de infectări și 472.000 de decese - potrivit Universității de Medicină John Hopkins.

Statele Unite sunt, în continuare, țara cea mai afectată, cu peste 2,3 milioane de cazuri confirmate și 120.000 de decese cauzate de COVID-19, în timp ce epicentrul pandemiei rămâne America Latină, unde cea mai gravă situație se înregistrează în Brazilia, care a raportat peste 1,1 milioane de infectări și 51.000 de  decese.

Și Israelul se confruntă cu un val de noi cazuri și a înăsprit amenzile pentru cei care nu  poartă mască.

Israelul se confruntă cu un val de îmbolnăviri diferit de primul ca răspândire. Acum, coronavirusul nu mai este concentrat în zonele roșii, după cum relevă datele publicate de Ministerul Sănătății.

Orașele cu cele mai multe cazuri confirmate în ultimele trei zile sunt Ierusalim, Bnei Brak, Bat Yam, Tel Aviv, Petah Tikva, Așdod și Haifa.

Din raportul publicat  de Centrul Național de Informații și Combatere a Coronavirusului reiese că rata infectării e foarte mare în rândul beduinilor din Negev.

La Tel Aviv, la spitalul Ichilov a fost închisă încă o secție, la o săptămână după ce au fost testați pozitiv câțiva membri ai personalului.

În Israel s-a mărit amenda pentru cei care nu poartă mască de protecție, de la 60 de dolari la aproximativ 150 de dolari.


Etichete IsraelIerusalimBnei BrakBat YamTel AvivPetah TikvaAșdodHaifamascămăști#rra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live