Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

25 Octombrie 2016
Vizualizari: 627
Comentează add

Ei au acceptat să primească pedepse reduse de 3 ani închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii

Israelienii din dosarul Black Cube şi-au recunoscut vinovăţia

gabriel-klimowicz

Doi dintre israelienii puşi sub acuzare în dosarul Black Cube, Ron Weiner şi David Geclowicz, şi-au recunoscut vinovăţia şi au încheiat un acord cu procurorii DIICOT pentru a primi pedepse reduse.

Cei doi au acceptat să primească o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare şi să facă muncă în folosul comunităţii. Acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost trimis la Tribunalul Bucureşti, iar instanţa a stabilit data de 7 noiembrie pentru desfăţurarea procesului.

Reporterul RRA Diana Surdu aminteşte că trei israelieni au fost puşi sub acuzare în acest dosar, unul dintre ei reuşind să fugă din România.

Ei sunt acuzaţi, între altele, că ar fi spart trei dintre conturile de email ale apropiaţilor procurorului şef DNA Laura Codruţa Covesi. Informaţia a fost făcută publică iniţial de jurnaliştii de la Rise Project România, care au intrat în posesia unei decizii a instanţei în acest caz.

Persoana care a comandat această acţiune de spionaj nu este cunoscută.

În acelaşi dosar procurorii l-au pus sub urmărire penală pe fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, aflat în prezent în arest preventiv.


Etichete Black CubeLaura Codruţa CovesiTribunalul BucureştiDNADaniel Dragomir

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live