Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

1 Octombrie 2020
Vizualizari: 228
Comentează add

Israel: Restricțiile de deplasare vor fi menținute o jumătate de an

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Foto: Captură Google Maps

În Israel, restricțiile de deplasare vor fi menținute o jumătate de an, pentru a reduce numărul contaminărilor, a declarat premierul Benjamin Netanyahu.
 
Revenirea la condițiile normale se va face lent, în etape, potrivit corespondentului RRA Dragoș Ciocîrlan.
 
Reporter: În Israel, la reuniunea Comisiei ministeriale pentru coronavirus, premierul Benjamin Netanyahu le-a spus colegilor că ieșirea din blocajul impus la nivel național de data asta va fi lentă și ar putea dura mai mult de o jumătate de an.
 
În această perioadă, restricțiile la deplasare vor rămâne în vigoare. Guvernul a fost criticat pentru ceea ce unii au considerat o ridicare grăbită a restricțiilor în primăvară și că nu au fost impuse noi restricții când numărul infectărilor a început să crească.
 
În timpul reuniunii au fost divergențe din cauza înăspririi restricțiilor la deplasare pentru civili, cărora li s-a permis doar un kilometru de la locuință, numai pentru cumpărături esențiale.
 
Membrii cabinetului coronavirus au votat o schiță extinsă care va duce la dublarea testelor în casele de bătrâni, în centrele geriatrice și se va oferi un sprijin suplimentar persoanelor în vârstă.
 
Ministerul Sănătății a raportat că numărul pacienților intubați a ajuns la 212. De la începutul epidemiei s-au înregistrat 1.552 de decese din cauza complicațiilor COVID-19.
 
(PH)
 

Etichete Israelrestrictii de deplasare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live