Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Noiembrie 2017
Vizualizari: 886
Comentează add

Conducerea companiei Metrorex, schimbată în urma incidentului de vineri dimineață

Ion Constantinescu, director interimar la Metrorex

radiojurnal

Conducerea companiei Metrorex a fost schimbată, în urma incidentului din această dimineaţă, când circulaţia metroului a fost întreruptă timp de două ore pe două magistrale din cauza unui jgheab de scurgere a infiltraţiilor, care a căzut din plafon şi a produs un scurtcircuit.

Directorul general Marin Aldea şi-a depus demisia, iar Consiliul de Administraţie al Metrorex l-a numit în funcţie ca interimar pe Ion Constantinescu.

Pe de altă parte, Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, a anunţat că a făcut primele demersuri pentru ca metroul să treacă în administrarea Primăriei Bucureștiului.


Gabriela Firea: Ieri am avut o întâlnire extrem de bună cu domnul ministru al transporturilor, Felix Stroe, care a înţeles perfect situaţia în care ne aflăm, pentru că Primăria este responsabilă pentru transportul din Bucureşti, dar nu are pârghiile pentru a putea să coordoneze eficient şi integrat toate mijloacele de transport din Capitală. Şi i-am transmis domnului ministru că solicităm în continuare transferul administrării Metroului la Primăra Capitalei. Guvernul, statul pot să rămână în continuare proprietari, dar noi să asigurăm investiţiile în continuare, dar, subliniez, Metroul să fie transferat la Primărie, cu tot cu subvenţie şi, de asemenea, cu tot cu investiţiile în curs.


Etichete metrorexconducereincidentmarin aldeagabriela firea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live