Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

1 Septembrie 2021
Vizualizari: 530
Comentează add

La începutul sesiunii parlamentare, preşedintele Klaus Iohannis a făcut un apel la clasa politică să dea dovadă de cumpătare, echilibru şi deschidere la dialog.

Iohannis: Partidele să le arate românilor că îi respectă prin acţiunile lor

oana-bala

Foto. presidency.ro.

Deschiderea noii sesiuni parlamentare a fost, astăzi, prilej pentru preşedintele Klaus Iohannis de a le reaminti politicienilor că trebuie să exercite puterea pentru români şi că nu competiţiile dintre partide sau din interiorul acestora sunt importante.

La începutul sesiunii parlamentare, preşedintele Klaus Iohannis a făcut un apel la clasa politică să dea dovadă de cumpătare, echilibru şi deschidere la dialog.

Şeful statului a spus că perioada luptelor electorale s-a încheiat şi a atras atenţia că există multe reforme care nu au fost încă demarate, dar şi restanţe care îşi aşteaptă rezolvarea în Parlament.


Klaus Iohannis: Parlamentarii au datoria de a pune în aplicare ce au promis. Atenţie! Nu le cer să vorbească despre asta, ci le cer rezultate. De vorbit este uşor, însă oamenii s-au săturat de discursuri sterile, de veşnicele promisiuni neonorate. Vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare. Nu îi interesează cine strigă mai tare sau cine critică mai eficient. Fac pe această cale un apel către toate partidele, atât cele din coaliţia de guvernare, cât şi cele din opoziţie. Să privească spre viitor şi să le arate românilor că îi respectă prin acţiunile lor.


Preşedintele României a explicat că obiectivele importante pentru viitorul ţării pot fi atinse doar prin cooperare şi dialog şi a amintit punerea în practică printr-un nou cadru normativ al proiectului România educată, revizuirea legilor justiţiei şi pregătirea viitorului buget.

(RS)


Etichete klaus iohannisdeclaratiepoliticienilegile justitieibuget(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live