Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Martie 2012
Vizualizari: 2996
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 495 din 24 martie 2012

Invitaţi: Virgil Ianţu şi Pragu’ de Sus Invitaţi: Virgil Ianţu şi Pragu’ de Sus - Conține audio Invitaţi: Virgil Ianţu şi Pragu’ de Sus - Conține video

andrei-partos

                                Virgil Ianțu

Încă un debut în emisiune: Virgil Ianţu! Un om de muzică, dar cu o activitate de televiziune foarte intensă şi apreciată de marele public.

A cântat la vioară de la 5 ani în Timişoara (unde s-a născut pe 20.02.1971) apoi a mers la Şcoala de muzică. În 1990 a venit la Bucureşi, după ce şi-a făcut datoria faţă de ţară, mergând în armată. A absolvit Facultatea de Compoziţie-Muzicologie-Pedagogie Muzicală. I-a plăcut mereu muzica de toate genurile, o asculta la Timişoara dar şi la Costineşti, unde-l ducea fratele său. A cântat nouă ani în corul Madrigal, a activat în grupul vocal The 50’s alături de Ştefan Bănică, dar au apărut ofertele din televiziuni şi a renunţat la cântat pentru o vreme. Merge la concerte, urmăreşte fenomenul cu un ochi extrem de critic. Pe lista lui de preferinţe au figurat The Beatles, Nicu Alifantis (naşul fetiţei lui), Sarmalele Reci, Viţa de Vie, Dr. Hook, ABBA, Vank ş.a. A stat numai două ore, în care ne-a spus unele aspecte legate de “Vrei să fii milionar” (la Kanal D) dar şi despre îndrăgita emisiune de la PrimaTV, “Copiii spun lucruri trăsnite” sau “Megastar” (Prima TV). Va reveni cu siguranţă, pentru că s-a simţit bine.

Pragu’ de Sus a fost în Studiol 31 de la RRA în aprilie 2010, tot după o cântare de club în Capitală. A revenit acum într-o formulă restrânsă: Călin Bârcean (acum numai chitară acustică şi voce) şi Costel Răsuceanu (voce şi mini-shaker, dar  basist în formula electrică). Cei doi sunt din Deva, dar trăiesc la Timişoara. Călin este fericitul tată al celui de-al patrulea copil, născut pe 1 martie! Au fost câteva cântări reuşite chiar şi de pe cel de-al treilea album, care urmează să apară în acest an. Dezbaterile simpatice dintre ascultători au continuat până în ultimul minut al emisiunii.
Călin Bârcean și Costel Răsuceanu

    

     

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!
 


Etichete Virgil IanţuVrei să fii milionarCopiii spun lucruri trăsniteMegastarPragu’ de SusCălin BârceanCostel Răsuceanu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live