Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA Miercuri, 21 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Aprilie 2010
Vizualizari: 3864
Comentează add

Ediția 396 din 24 aprilie 2010

Invitaţi: Zoltan Andras şi Pragu’de Sus Invitaţi: Zoltan Andras şi Pragu’de Sus - Conține audio

andrei-partos

                                  Zoltan Andras

Sarmalele Reci împlinesc 16 ani şi prin tradiţie, aniversează fiecare anişor printr-un concert. Solistul şi compozitorul majorităţii pieselor, Zoltan Andras a stat cu noi aproape două ore. Ne-a oferit repere din istoria grupului, despre debutul său în lumea artistică. Colegii săi actuali se odihneau după lungi repetiţii şi o campanie de promovare susţinută (au fost la cel puţin 5 emisiuni tv în câteva zile). Au fost mai multe piese de pe „O seară la operetă”, dar şi de pe albumele „Vaca” sau „Ţara te vrea prost” (debutul din 1995). 

 
Timişorenii de la Pragu’ de Sus au venit după o cântare într-un club bucureştean şi au ales, pentru vizita la R.R.A, varianta cu doi reprezentanţi, Călin Bârcean (chitară, voce şi compozitor) şi Marian Draghia (chitară, voci). Șapte ani de existenţă, două albume, „Decupaj sonor”(2004) şi „Ultimul poet” (2009). Au stat cu noi până la patru şi au cântat, s-au prezentat pentru cei care au aflat în premieră despre existenţa acestui grup pop-rock-folk. Au fost şi sunt sprijiniţi în studio de Vlady Cnejevici, iar Mircea Baniciu a şi cântat cu ei. 
                             Pragu' de Sus

Merită să ascultaţi  toate orele propuse, pentru că oferă maximă diversitate, iar în final veţi găsi şi câteva surprize cu AC/DCJoe Satriani, Yngwie Malmsteen sau Mr Big.

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Sarmalele ReciZoltan Andras,Pragu’ de SusCălin BârceanMarian Draghia.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live