Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Octombrie 2019
Vizualizari: 313
Comentează add

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite, Nancy Pelosi, spune că rezoluţia este necesară pentru a se asigura că nu va exista niciun fel de muşamalizare.

Investigarea preşedintelui SUA în vederea suspendării va deveni oficială

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite, Nancy Pelosi, a declarat că joi, 31 octombrie, va da primul său vot pentru formalizarea investigaţiei în vederea declanşării procedurii de punere sub acuzare a preşedintelui Donald Trump.
 
Corespondentul BBC o citează pe democrata Nancy Pelosi care a mai spus că rezoluţia este necesară pentru a se asigura că nu va exista niciun fel de muşamalizare din partea administraţiei Trump. Deşi nu există în Constituţia SUA obligaţia de a se desfăşura un astfel de vot, Casa Albă a folosit acest lucru drept justificare pentru a reţine documente, pentru a descuraja martori şi în principiu pentru a ignora citaţiile.
 
Acum nu va mai avea ocazia de a face aşa, odată ce votul va avea loc joi, pentru că votul va avea loc în Camera Reprezentanţilor, unde democraţii deţin majoritatea şi este aproape sigur că va fi aprobată investigaţia în vederea declanşării procedurii de punere sub acuzare a preşedintelui. 

Etichete Congresul Statelor UniteNancy PelosiDonald Trumpacuzaresuspendare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live