Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

11 Septembrie 2019
Vizualizari: 452
Comentează add

Întrevedere a ministrului apărării Gabriel Leș cu ministrul apărării naționale din Republica Macedonia de Nord.

Întrevedere a miniştrilor apărării din România şi R. Macedonia de Nord

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a avut astăzi, 11 septembrie, la Skopje, o întâlnire bilaterală cu omologul său, Radmila Šekerinska-Jankovska.

Vizita oficialului român în Republica Macedonia de Nord se desfășoară la trei zile de la cea de-a 28-a aniversare de la proclamarea independenței acestei țări, informează MApN.

Subiectele de pe agenda întâlnirii au vizat, în principal perspectivele dezvoltării relațiilor de cooperare bilaterală în domeniul apărării între cele două state, în contextul în care procesul de aderare la NATO al Republicii Macedonia de Nord, început în anul 2008 la Summitul de la București, se apropie de final, această țară urmând  să devina cel de-al 30-lea stat aliat. Nu în ultimul rând, cei doi miniștri au trecut în revistă o serie de aspecte privind securitatea internațională, măsurile de combatere a fenomenului terorist, precum și angajamentele celor două state în ceea ce privește stabilitatea și securitatea regională, respectiv cooperarea în cadrul inițiativelor regionale.


Etichete Gabriel LesRepublica Macedonia de Nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live