Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Ruxandra Săraru

25 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1870
Comentează add

Michael Hayden, a declarat vineri la Bucureşti că SUA "fură informaţii" pentru a asigura securitatea cetăţenilor săi, nu pentru "a-i îmbogăţi aşa cum face Beijingul".

Interviu cu fostul director al NSA şi CIA, Michael Hayden Interviu cu fostul director al NSA şi CIA, Michael Hayden - Conține audio

ruxandra-sararu

Fostul director al NSA şi CIA, generalul Michael Hayden. Foto: Cătălin Purcaru.

Fostul director al NSA şi CIA, Michael Hayden, a declarat vineri la Bucureşti că SUA fură informaţii pentru a asigura securitatea cetăţenilor săi, nu pentru a-i îmbogăţi, aşa cum face Beijingul.

Într-un discurs susţinut la BNR, generalul Hayden a declarat că sunt trei categorii de păcătoşi în spaţiul cibernetic: statele, grupările infracţionale şi anarhiştii, iar cei mai periculoşi sunt anarhiştii şi activiştii, precum Guciffer, care nu o fac pentru profit, ci o fac pur şi simplu.

De aceea, Michael Hayden susţine că aceşti tineri pot deveni foarte periculoşi dacă vor achiziţiona capabilităţi pe care, în prezent, doar statele şi grupările infracţionale le au.

Michael Hayden, în vârstă de 59 de ani, a fost director al NSA între 1999 şi 2005 şi a condus CIA în perioada 2006-2009.

Audio: Interviu în exclusivitate cu fostul director al NSA şi CIA, Michael Hayden


Etichete exclusiv radioMichael HaydenNSACIAspionajinformaţieinfracţionalitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live